30-01-17

Op bezoek bij OLVI Boom.

Vandaag brachten we met onze klas een bezoekje aan OLVI Boom. Enkele mama's, papa's, een opa en oma vervoerden ons met de wagen richting Boom. We werden er verwelkomd in de feestzaal van de secundaire school. Hier werd kort en bondig uitgelegd wat ons te wachten stond.

P1180694.JPG

In kleine groepjes werden we naar verschillende klassen gebracht. Daar mochten we enkele lessen uit het eerste jaar secundair onderwijs volgen. We maakten kennis met o.a. een les Latijn, een les Frans, een les Plastische opvoeding, een les Aardrijkskunde, een les Nederlands en een les Wiskunde.

 

P1180696.JPG                        P1180703.JPG

Tijdens de pauze maakten we kennis met de school aan de hand van een powerpointvoorstelling. Na de pauze mochten we opnieuw een klas bezoeken. We deden actief mee tijdens de lessen. Zo moesten we bij Latijn proberen om enkele woorden te vertalen en bij de les Aardrijkskunde zochten we mee naar enkele rivieren in de atlas. Verder was er ook nog een fotozoektocht doorheen de school.

P1180701.JPG

Het werd een boeiende en leerrijke voormiddag! Op deze manier hebben we opnieuw een beetje kunnen kennismaken met het doen en laten in een secundaire school. Nog enkele maanden en dan mogen wij die grote stap ook zetten!

P1180695.JPG

Via deze weg willen we onze chauffeurs, de oud-leerlingen en het personeel van OLVI Boom nogmaals van harte bedanken voor deze fijne en aangename voormiddag!

17:12 Gepost door de meester | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

het was suppppppppeeeeeeerrrr tofff!!!!!!

Gepost door: luna | 31-01-17

De commentaren zijn gesloten.