23-09-16

Zeeklassen: laatste verslag

De bonte avond was prachtig! De kinderen hebben hun uiterste best gedaan en het resultaat mocht gezien worden. De presentatie van de avond lag in handen van Dylan en Lucas of beter gezegd....Bertha en Eric. Alle optredens waren perfect. Vraag maar eens naar de adembenemende goocheltrucs. Minpuntje was wel dat niet alle kinderen hebben deelgenomen aan de acts. Spijtig! Na de optredens gingen we gewoon verder met een kleine fuif. Er werd gedanst en vooral gezweet! Wat was het daar warm ja!? Heel moe zijn we dan uiteindelijk in ons bedje gekropen!

's Ochtends was er terug die heerlijke muziek die ons duidelijk maakte dat het tijd was om op te staan. Het ontbijt smaakte weer heerlijk! Vooral de kaas......! Na het ontbijt was het inpakken geblazen! Een training in de fitnesszaal was er niets tegen. De zware koffers en zakken werden één voor één verzameld in de drakenzaal.....de kamers werden uitgeveegd....het vuilblik werd ter hand genomen.....en de verloren voorwerpen werden netjes verdeeld. Deze klus werd in minder dan een uurtje tijd geklaard. Bravo!

Na de gratis fitness bleven we de sportief. De groep werd in twee gedeeld. Groep A kon wat racen met de go-carts en Groep B kon wat badmintonnen, voetballen, werpen met de freesbee, ... Nadien werd er gewisseld. Ondertussen was ook de vrachtwagen gearriveerd. Frans, Jan en Freddy....onze chauffeurs....mochten dan op hun beurt aan hun fitness beginnen!

Eens terug aan het paviljoen ging iedereen nog even naar het toilet en schoven we aan voor onze middagmaaltijd. Iets na 13.00u zaten we op de tram richting Oostende met weer heel wat opa's en oma's.....bomma's en bompa's en.....moemoe's en vava's. We kregen heel wat positieve reacties van de tramreizigers. Telkens een oudere dame of heer de tram op kwam, stonden onze kinderen hun plaats af! Een blik vol bewondering en dankbaarheid kregen ze in de plaats! Goed op tijd kwamen we aan in Oostende. We namen de trein richting Gent en onze plaatsjes waren weer netjes gereserveerd. Mooi op tijd arriveerden we in het station en vielen we in de armen van onze ouders!

Dat was het dan.........die zeeklassen! Voor ons leerkrachten was het een geweldige week! We hadden een fijne maar vermoeiende groep mee! We hebben de kinderen op een andere manier leren kennen. Dit zal zeker van pas komen de volgende weken en maanden! Of de kinderen het leuk vonden, kunnen we hopelijk binnenkort bij de reacties op deze blog lezen!

Langs deze weg willen wij dan ook nog even enkele mensen bedanken! Zo zijn er de Frans, de Jan en de Freddy....die onze koffers feilloos naar Bredene en terug hebben gebracht met de vrachtwagen! Alledrie.....bedankt daarvoor! Jullie hebben dat schitterend gedaan!

Tenslotte willen we de Steven ontzettend bedanken! Onze zeebonk stond steeds paraat....van 's morgens tot 's avonds.....het was prachtig om zien! Hij doet dit nu al enkele jaren samen met ons en zo is er een prachtig team ontstaan! We zijn als begeleiders écht op elkaar ingespeeld waardoor alles op wieltjes loopt! Iedereen staat klaar voor iedereen! Er is niks teveel......voor niemand.....schitterend gewoon! Het is ZAAAALIG....om met zulke mensen op openluchtklassen te mogen gaan!!!!!!!!!

Steven.....nogmaals 'nen DIKKE mercie' !!!!!! Volgende afspraak: de bosklassen! Wij kijken er al naar uit!

 

juf Christel, juf Steffi en meester Jan 

21:41 Gepost door de meester | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Alleen maar positieve verhalen kregen we hier te horen over de zeeklassen. Nen dikke merci voor de goede zorgen tijdens deze fantastische week.

Gepost door: Inge, mama van Luka | 23-09-16

Een dikke merci aan de begeleiders van de Zeeklassen Sint-Jan voor de goede zorgen deze week!

Gepost door: Ellen (mama van Keano) | 24-09-16

Het is echt een super leuke week geweest hoor ik! Dikke bravo en dank u wel aan het hele team! Groetjes Elke en Sienna

Gepost door: Elke en Sienna | 24-09-16

Nog maar eens bedankt voor de goede zorgen en voor de fantastische week die onze kinderen mochten beleven. Ik heb alleen maar mooie en leuke verhalen gehoord. Bedankt ook voor de uitgebreide en leuke verslagen en de mooie foto's. BEDANKT!!!!

Gepost door: Sabine, mama van Sam | 25-09-16

De zeeklassen waren supersuperleuk!

Gepost door: Sam Muyshondt | 25-09-16

Het was een fantastische week voor Sint-Jan op zeeklassen met alles erop en eraan en daarbij nog de zon volop van de partij, het kon gewoon niet stuk, en de leuke verhalen sluiten aan bij de foto's en verslagen WAARVOOR veel dank, we keken er elke dag naar uit om deze blog/foto's te volgen :-)
ECHT GEWELDIG, dubbele dikke duim voor het hele team en organisatie!!

Gepost door: Heidi, mama van Noah 5L | 26-09-16

De commentaren zijn gesloten.