16-05-16

6L St.-Jan Tisselt in Carré Willebroek!

P1170816.JPGVol spanning stonden we te wachten op de parking van Carré Willebroek. Nog even tellen.....ja.....op twee leerlingen na is iedereen aanwezig. We worden naar binnen geroepen. Voor het eerst mogen wij de Carré binnen. Eerst moeten we door de metaaldetector. Aan de ingang controleert één van de M.E.G.A.-agenten ons bandje waarmee we kunnen bewijzen dat we de danszaal mogen betreden.

We horen de muziek al. Onze jassen worden aan de vestiaire afgegeven en dan mogen we EINDELIJK de danszaal binnen. Iedereen is onder de indruk. De lightshow in nu al indrukwekkend. We kunnen onze ogen niet geloven.

Wanneer we een beetje bekomen zijn, zien we dat enkele leerlingen reeds aan het dansen zijn. Dit werkt aanstekelijk. Iedereen zet zijn of haar beste beentje voor. We blijven gaan én gaan én gaan én.......! Wat een avond? Schitterend gewoon!

Om 21.00u stopt de muziek. Het is al tijd om de Carré te verlaten. Wat hebben we een prachtige avond beleefd! Dank aan de M.E.G.A.-agenten........dank aan het personeel van de Carré.........dank aan de manager van de Carré.............dank aan onszelf voor deze geweldige avond. Dit vergeten we nooit meer!

P1170814.JPG

P1170804.JPG

23:02 Gepost door de meester | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

het was echt super tof ik heb me geamuseerd !!!!

Gepost door: amber | 18-05-16

Ik wil gewoon terug naar de carré gaan, zo leuk :)

Gepost door: maite | 24-05-16

De commentaren zijn gesloten.